City island builder tycoon v.3.3.6 mod apk



İlk Sim City oyunlarını sevdiyseniz, kesinlikle bu 'sim city tarzı' oyuna bayılacaksınız!
City Island'ta vatandaşlarınızı mutlu etmek amacıyla onlar için evler, dekorasyonlar ve topluluk binaları inşa edecek ve mutlu vatandaşlarınızdan para kazanabilmek için onlara iş vereceksiniz.

Oteller, sinemalar, bürolar, fırınlar, lokantalar ve hatta petrol platformları gibi 85'den fazla eşsiz bina seçeneği ile bir ticaret imparatorluğu kurun.
Teknelerinizle balığa çıkın, parklar, okullar, kütüphaneler, müzeler ve hatta güzel bir dönme dolap inşa ederek insanlarınızı mutlu edin.

Bu şehir oyununda herşey dengelere bağlı: mutlu insanlarınız size daha fazla vatandaş çekecek ve bu yeni vatandaşların eve ve işe ihtiyacı olacak.
85 farklı bina. İyi görsel grafik ve ses efekleri ile
Google playde 10 milyondan fazla indirildi. Oyundaki genel zorluklar ve maddi sıkıntılar yüzünden oyuna sınırsız para ve altın hilesini ekleme gereksinimi duyfum bu sayede şehrinizi bir megapolis yapabilirsiniz.
Hile bazı cihazlarda lib ile olmuyor oyuna girib 2 tane ev inşaat edip max seviye yapın paranızı bitirin sonra ise sınırsız para ve altınınız olacak iyi eğlenceler
Oyun Adı: City island
Kategori: şehir kurma
Dil: sistem
Sürüm: 3.3.6
Boyut: 50 MB
Geliştirici Firma: sparkling society
İnternet bağlantısı gerekmez. İnternetlede oynanabilir
Dosya türü: apk

Hile modu:
-Sınırsız para
-Sınırsız altın
TIKLA İNDİR

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder