Facebook Gaming, oyuncular için geliştirilen ve Twitch tarzı güncel oyun platformuOyuncular için özel paylaşımların yer aldığı bir ortam. Facebook Gaming uygulamasında oyuncular uygulamanın kullanıcıların tercihlerine göre öneri oyun yayını yapabilecek. 


UYGULAMAYA DAİR BAZI GÖRÜNTÜLER ;  



Facebook, Gaming uygulaması henüz Türkiye'de kullanıma açık değildir ancak verdiğim linke tıklayarak Facebook Gaming'i kullanabileceksiniz.

   NASIL İNDİRİLİR ?
*Linke tıkladıktan sonra karşımıza çıkan reklam sekmelerini kapatıp reklamı geçiyoruz ardından cıkan sayfada onümüze 2 şık çıkıyor. Eğer telefonunuzun android sürümü  8.0 üstü ise 8.0+ yanındaki indirme butonuna basıyoruz ve indirme işlemi otomatik olarak başlıyor.Eğer telefonunuzun android sürümü 4.4 üstü ve 8.0 altı ise hemen altında ki 4.4 ün indirme butonuna basıyoruz ve otomatik indirme başlıyor.

Facebook Gaming Uygulamasını Buradan İndirebilirsiniz
   

                           ●   İyi Eğlenceler ●

Elwind

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder